sidebanner

Velg bærekraftige engangsmasse- og papirskåler for miljø og helse

Engangsmasse- og papirskåler er vanlig servise i dagliglivet, noe som ikke bare letter måltidene våre, men også reduserer bryet med å vaske oppvasken.Imidlertid har overdreven bruk av engangsplastmaterialer lagt mye press på miljøet.For å følge en sunn og miljøvennlig livsstil har det å velge bærekraftige engangsmasse- og papirskåler blitt en uunngåelig trend.O1CN01lM4bvm22zWqiYLBNd_!!2213285107191-0-cib

 

Fremveksten av miljøbevissthet Med de stadig mer fremtredende miljøproblemene, betaler folk mer og mer oppmerksomhet til forbedring av miljøvernbevissthet.Produksjonsprosessen av engangsservise i plast produserer en stor mengde farlig avfall, som er vanskelig å bryte ned og utgjør en alvorlig trussel mot marin økologi og terrestrisk økologi.Som et resultat har det vært fokus på bærekraftige servisealternativer, inkludert nedbrytbare, resirkulerbare engangsmasse- og papirskåler.

Fordeler med Pulp Bowls Nedbrytbarhet: Sammenlignet med tradisjonell plastservise, er massepapirskålen laget av naturlig og miljøvennlig massemateriale, som er lett å bryte ned og har mindre innvirkning på miljøet.

Helse og hygiene: Massepapirskåler trenger ikke tilsette kjemikalier i produksjonsprosessen, vil ikke ha negativ innvirkning på helsen til maten, og er lettere å holde hygieniske og rene.God varmebevarende effekt: Materialet i massepapirskålen kan holde temperaturen på maten i lang tid, slik at folk kan nyte den varme maten til hjertens lyst.

Kreativ mote: Massepapirskåler kan behandles ved trykking, varmstempling, varmt sølv, etc. for å gjøre utseendet mer attraktivt og møte folks behov for estetikk.

O1CN01k3SmUT22zWqcNY9Fz_!!2213285107191-0-cib

 

Hvordan velge engangsmasse- og papirskåler Materiale Når du kjøper, velg masse- og papirskåler som oppfyller matsikkerhetsstandarder for å sikre at de ikke inneholder skadelige stoffer.

Produktsertifisering: Velg engangsmasse- og papirskåler med relevante sertifiseringer, som ISO 9001:2015 sertifisering av kvalitetsstyringssystem og ISO 14001:2015 sertifisering av miljøstyringssystem, etc., for å sikre produktkvalitet og miljøvern.

Reduser forbruket: Minimer bruken av engangsservise i dagliglivet, og ta til orde for bærekraftig servise som kan brukes flere ganger, for eksempel gjenbruksservise.

Etablere bevissthet om søppelklassifisering: brukte masse- og papirskåler skal sorteres for søppel, og resirkulerbare masse- og papirskåler skal plasseres i resirkulerbare beholdere.

O1CN013DI8AO22zWqiYNriy_!!2213285107191-0-cib


Innleggstid: Aug-01-2023
tilpasning
Våre prøver leveres gratis, og det er en lav MOQ for tilpasning.
Få tilbud